Tidskriften söker nu flertalet administratörer till våra sociala medier.

Er uppgift blir att följa de senaste nyheterna inom det koreanska samhället och nöjesbranschen och förmedla till våra följare dessa i mindre notiser på några få meningar på våra sociala medier (Facebook, Instagram och Twitter). I uppgiften ingår även att lägga upp länkar till våra artiklar på ovan nämnda sociala medier. Du behöver vara självgående och inte vara rädd för att ta egna initiativ. Du kommer att arbeta under översyn av redaktionschefen men ha mycket utrymme att experimentera med format och upplägg. Socialmediaadministratörerna kommer att arbeta i skift utformat utifrån hur er nuvarande livssituation ser ut utöver Hallyu (arbete, studier m.m).

Vi har inga krav på formel utbildning, dock ska du ha omfattande erfarenhet av ovan nämnda sociala medier och kunskap om sociala medier i allmänhet. Tillsammans med de andra administratörerna kommer du att få möjlighet att formulera vår social media strategi. Goda kunskaper i svenska är en självklarhet.

Här på Hallyu kommer du finna en mycket utvecklingsinriktad miljö med kollegor som brinner för koreansk kultur. Du kan räkna med att få ett helhjärtat stöd i såväl din egen utveckling som i genomförandet av dina uppdrag av engagerade och professionella kollegor och ledare. Vår redaktionskultur är en av våra s främsta framgångsfaktorer och är något vi aldrig tar för givet. Vi betraktar alla medarbetare som nyckelspelare som kommer att kunna påverka vår framtid direkt genom att de är professionella, visar en öppen attityd, agerar proaktivt och är passionerade. Vi belönar starkt engagemang med mer ansvar och inflytande och för att kunna trivas och utvecklas här hos oss måste du tycka om att jobba i en kreativ och ständigt förbättrande verksamhet.

Vi tillämpar en prövotid på en månad. Du förväntas leverera minimum 5 notiser per dag under ditt skift. Tjänsten är oavlönad.

ANSÖK

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av