Tidskriften Hallyu (”Hallyu.se”) är en hemsida om människor, kultur och händelser på den koreanska halvön och erbjuder en unik rapportering från regionen tack vare permanent närvaro av journalister, krönikörer och redaktörer med god lokalkännedom.

Vi ger alternativ och aktuell information om en värld som i Sverige sällan belyses i kvällspressen. Vår målsättning är att vara den mest besökta hemsidan på svenska för nyheter från Korea samt de som vill veta något om utvecklingen i regionen. Vi bevakar samhällsutveckling och kulturella förekomster på ett objektivt och sakligt sätt, med de små sakerna i relation till det internationella spelet.

Hallyu.se präglas av ett kritiskt och objektivt tänkande i syfte om att både vara en trovärdig källa till information, men även en plattform för diskussion och debatt. Rapporteringen på Hallyu.se bedrivs med tryckfrihetsförordningen som grund och enligt de pressetiska reglerna. Det är en självständig journalistisk produkt i förhållande till annonsörer och samarbetspartners.

1j5INij 17bczdj WyVMN1W6Tves4NUkaXwh_14 PYiPY2JSkWSJ4knweWRg_IMG_6953

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av