Hallyu.se söker nu en politisk redaktör samt en skribent till redaktionen.

Din uppgift blir att följa de senaste nyheterna inom politik, samhälle och ekonomi på den koreanska halvön och förmedla dessa till våra läsare. Detta inkluderar både att skriva vanliga nyhetsartiklar men utrymme ges även till att framföra sina egna åsikter i form av debattartiklar och krönikor.

Som politisk redaktör ansvarar du för rapporteringen inom ditt område och dess format.   Du bör därför ha ett driv, vara ansvarsfull och inte vara rädd för att ta egna initiativ.

Vi har inga krav på formel utbildning, dock bör du självklart ha kunskap och intresse för koreansk politik, samhällsfrågor och ekonomi.

Du har en fascination för det skrivna språket och älskar att leka med ord och dess betydelser. Vi söker dig som är självmotiverande och arbetar självständigt med god disciplin.

Här på Hallyu.se kommer du finna en mycket utvecklingsinriktad miljö med kollegor som brinner för koreansk kultur. Du kan räkna med att få ett helhjärtat stöd i såväl din egen utveckling som i genomförandet av dina uppdrag av engagerade och professionella kollegor och ledare. Vår redaktionskultur är en av Hallyu.se’s främsta framgångsfaktorer och är något vi aldrig tar för givet. Vi betraktar alla medarbetare som nyckelspelare som kommer att kunna påverka vår framtid direkt genom att de är professionella, visar en öppen attityd, agerar proaktivt och är passionerade. Vi belönar starkt engagemang med mer ansvar och inflytande och för att kunna trivas och utvecklas här hos oss måste du tycka om att jobba i en kreativ och ständigt förbättrande verksamhet.

Vi tillämpar en prövotid på en månad. Bifoga arbetsprov (artikel, essä eller liknande) med din ansökan. Du förväntas leverera minimum 2 texter per månad. Tjänsten är oavlönad.

ANSÖK

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av