[RECEPT] Svensk jjajangmyeon

Hur mycket jag än älskar det koreanska köket så är det ändå det svenska jag har vuxit upp med och det är den maten som är omkring mig hel…

[RECEPT] Mina koreanska revbensspjäll

Nu ligger julen verkligen runt hörnet! Det innebär att det är dags för alla dessa julbord och en hemsk massa julmat för många av oss. Samma veva är…

[Recept] Ingefärste (생강차)

Hösten har kommit med regn och rusk. Förkylningar och mörka, kyliga dagar gör sitt intåg och vi kan verkligen behöva ett sätt att värma v…

[RECEPT] Min röda danmuji

Long time no cooking! Äntligen är jag tillbaka med ett nytt recept till er! Jag tänkte att vi börjar m…

[RECEPT] Baesuk- varma päron

Kylan har nu kommit till hela vårt avlånga land, till och med här nere i söder hos mig. I Korea har vi…

[RECEPT] Galbi jjim

Denna vecka delar jag med mig av ett lite mer avancerat recept. Det kräver både tid och lite tålamod, men det blir hemskt gott i slutända…

[RECEPT] Min Kimchi Jjigae

Denna vecka delar jag med mig av ett av mina absoluta favorit snabbrecept, min kimchi jjigae. Kimchi j…

[RECEPT] Finfin Jjajangmyeon

Jjajangmyeon är ursprungligen kinesiskt, och serveras därför ofta på Kinesiska restauranger i Korea. D…

[RECEPT] Min röda danmuji

Long time no cooking! Äntligen är jag tillbaka med ett nytt recept till er! Jag tänkte att vi börjar med ett snabbt och enkelt recept. Om…

[RECEPT] Svensk jjajangmyeon

Hur mycket jag än älskar det koreanska köket så är det ändå det svenska jag har vuxit upp med och det …

[Recept] Rebeccas egna Pepero-sticks

Den 11 november, 11/11, firas Pepero day i Sydkorea. Det är lite likt alla hjärtans-dag då man ger askar med Pepero sticks till dem man v…

[RECEPT] Baesuk- varma päron

Kylan har nu kommit till hela vårt avlånga land, till och med här nere i söder hos mig. I Korea har vi…



Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av