Annonsera hos Tidskriften Hallyu

Hallyu är en kulturtidskrift i ideell drift med syfte att sprida information och förståelse för den koreanska kulturen. Vi publicerar nyheter, krönikor, debattartiklar och samhällsanalyser inom en rad olika områden flera gånger i veckan.

Vår läsekrets är bred, ung och inte enbart begränsad till Sverige. Nästan 20% av läsarna är från något annat skandinaviskt land och 3% från Sydkorea. 77 % är under 25-år medan fördelningen mellan könen är relativt jämn.

Hallyu har fyra annonstyper i olika positioner på våra sidor. Post End är placerad i slutet på samtliga av våra artiklar. Gallery Header placeras högst upp i våra galleri. Sidebar, kategori är en annons som placeras till höger om ett specifikt kategoriflöde. Sidebar, framsida är en annons som placeras i sidebar till höger om artikelflödet på första sidan.

Kontakt

Önskar du annonsera hos oss? Kontakta oss då på

[email protected]

Priser

För priser kontakta oss på e-postadressen ovan. Vi ger upp mot 25% rabatt på priset om du väljer att annonsera hos oss längre än 1 månad där du har möjligheten att byta ut din gamla annons till ny flertalet gånger. Formaten är JPG, PNG eller GIF.

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av