Running Man skapar rubriker igen

Vad händer egentligen med Running Man? Det är det nog många som frågar sig när programmet skapar rubriker igen.

Det har varit många besked kring Running Man’s vara eller icke vara på senare tid. Senaste beskedet från SBS är att programmet kommer fortsätta, trots annat besked sent ifjol. Allt började egentligen med att rapporter släpptes om att SBS ville göra sig av med Song Ji-hyo och Kim Jong-kook och samtidigt ta in Kang Ho-dong. Det skulle bli första programmet som Kang Ho-dong och Yoo Jae-suk gjort tillsammans på flera år. Först rapporterades det att Kang Ho-dong hade tackat ja, men att han sedan tackade nej när det avslöjades att Ji-hyo och Jong-kook hade fått reda på via media att de kickats från programmet.

Sedan var det dags för nästa vändning när SBS meddelade att programmet kommer fortsätta fram till 9 februari för att sedan läggas ner. Detta efter att de 6 medlemmarna i Running Man hade haft möte med varandra om framtiden. Inspelningen skippades en vecka och producenterna bakom Running Man bad alla om ursäkt. Så kommer vi då till nyligen när rapporter återigen släpptes om Running Man. Nu var det lite positivare besked för fansen eftersom SBS gick ut med information att programmet inte kommer att lägga ner med hänvisning till fansen som fortfarande kollar på serien. Med detta kom även rapporter igen om att Kang Ho-dong skulle bli Running Mans sjunde medlem. Detta är dock något som SBS har gått ut med att det bara är rykten och att de inte jobbar med att ta in honom.

Orsaken till att allt detta började är egentligen en längre period med relativt få tv-tittare jämfört med andra program som sänds samma tid. SBS kände att en förändring behövdes och man valde därför att ta bort två medlemmar och ta in en som har en historia med Yoo Jae-suk. Detta skulle sedan lanseras som Running Man season 2, och då med ett förändrat format i hopp om att vända trenden. Om det ändå kommer ske konceptändringar återstår dock att se.

Källa: 1, 2, 3, 4, 5

Bildkälla: 1

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av