Många såg rött på SFW

När 2016 F/W Hera Seoul Fashion Week hölls i slutet av mars drogs idoler, artister, skådespelare, modeller och personligheter till centrala Seoul för att frossa i mode – och rött.

2016 års första modevecka utspelades nämligen mot en röd kuliss. För att tydligare skilja på evenemangen för vår och sommar respektive höst och vinter, har arrangörerna valt att ha rött som identitetsmarkör under F/W-veckan. För att uppmärksamma detta tar vi här en närmare titt på några av alla de kändisar som matchade den röda mattan.

Zhou Mi, Na-eun (Apink) och Sung-jae (BTOB).

Några av gästerna smälte in extra bra i den röda omgivningen. Zhou Mi (Super Junior-M) anlände till kwakhyunjoo collections visning i en helröd kostym till en svart topp, smal scarf och svarta skor med gulddetaljer. Sung-jae (BTOB) kom också i en röd kostym med svart till när han var på väg till Charm’s visning.

Även Na-eun (Apink) valde en röd outfit, men med vita detaljer och skor. Dessutom hade hon en svart handväska med ett pandaansikte på; ett passande motiv då Apinks fanklubb heter Pink Panda.

Jia (Miss A), Hyo-min (T-ara) och Hong Soo-ah.

Det behöver dock inte vara helrött för att vara helrätt. Både Hyo-min (T-ara) och skådespelerskan Hong Soo-ah väckte uppmärksamhet med sina röda plagg, som de matchade med bland annat svart och vitt. Hong Soo-ah hade dessutom en intensivt blå handväska, som blev till ytterligare en läcker färgklick i hennes outfit.

När Jia (Miss A) besökte jarrets visning var hon klädd i en kortärmad, vit klänning med ett randigt mönster i ljusblått och rött. Till detta hade hon en matchande röd basker, en liten, röd handväskan, samt svarta lackstövletter. De röda accessoarerna gör sitt för att förstärka intrycket av rött, trots att klänningen i sig inte domineras av färgen.

Anda, Do Sang-woo och Ki-cheon (BIGFLO).

Andra som plockade fram det röda var sångerskan Anda, i en look från SHEMISTE:s vårkollektion, skådespelaren Do Sang-woo, samt Ki-cheon (BIGFLO). Alla tre matchade det röda med svart och inslag av vitt, precis som de andra vi nämnt, och det går inte att bortse från att just rött och svart är en dramatisk och klassisk kombination som alltid känns rätt.

Vems röda outfit gillar du bäst?

Källor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Susanna Karppinen

Moderedaktör

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av