Månadens kpop (mars 2016)

En snabbsummering av kpop-månaden mars!

  • Got7 – Fly (musikvideo)

Got7 är verkligen heta just nu! Efter släpp som Just Right, If You Do och Confession Song är man nu tillbaka med Fly. I musikvideon får vi se killarnas sedvanligt fantastiska koreografi tillsammans med deras ursnygga klädstil.

I relaterade nyheter har JYP Entertainments pojkgrupp Day6 även släppt ny musik. Här kan ni se musikvideon till Letting Go.

  • Block B – A Few Years Later (musikvideo)

Länge sedan Block B senast släppte musik. Block B, som är mer kända för sin fartfyllda musik, visar här att man även kan släppa riktigt bra ballader. Gillar verkligen rapparen P.O och hans stil att rappa!

  • Red Velvet – One Of These Nights (M! Countdown 160317)

De fem medlemmarna i Red Velvet är tillbaka med One Of These Nights. Det tillhörande dansnumret är överraskande bra och kompletterar musiken perfekt. I klippet ser vi ett framträdande från M! Countdown som är en av de koreanska musikprogrammen som sänds varje vecka.

  • Lee Hi – Hold My Hand (musikvideo)

YG, SM och JYP Entertainment, alla de tre största skivbolagen finns representerade på denna månadens lista. Lee Hi, har precis som Block B, haft ett långt uppehåll sedan sitt senaste egna släpp.

Musikvideon till Breathe kan ni se här.

  • BTOB – Remember That (musikvideo)

Det åttonde mini-albumet från BTOB är ute nu. Albumet har för övrigt samma namn som titelspåret. Remember That är en ballad som passar perfekt som avslutning på denna månad, en månad som har producerat många bra låtar i just den kategorin.

Det var allt för mars!

Källa: 1

Jan Isaksson

20-årig hockeyspelare som bor i Umeå. Vänner, familj och TV-serier är det som för närvarande fyller vardagen. Är för övrigt även en kpop fanatiker som älskar allt som har med Korea att göra.

1 Comment

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av