Fokus: Kim So-hyun

Just nu är den unga skådespelerskan Kim So-hyun mer aktuell än någonsin och får mycket uppmärksamhet från allmänhet och media. Redan förra året blev hon utnämnd till en av Koreas bäst klädda, så nu passar vi på att ta en närmare titt på hennes stil.

I samband med marknadsföringen av filmen Unforgettable (även kallad Pure Love), som Kim So-hyun medverkar i tillsammans med Do Kyung-soo, har hon synts flitigt sedan biopremiären 24:e februari. I feminina blusar och kjolar utstrålar sjuttonåringen både ungdomlighet och oskuldsfullhet.

Ett av Kim So-hyuns signaturplagg i år är blusen. Med hög krage och långa ärmar ger de en kvinnlig och professionell silhuett som passar en ung tjej. Därtill har So-hyuns blusar ofta dekorationer i form av volanger, spets, stråveck, pärlor, broderier, transparenta partier, eller knutna rosetter vid halsen, som alla ytterligare förstärker det väna intrycket.

Kjolarna är gärna korta och mönstrade, och alltid aningen utställda och med hög midja. På skorna har hon ofta platå och höga, smala klackar, alternativt en lite lägre mary jane-sko.

När So-hyun väljer att ha klänning följer hon i stort sett samma riktlinjer som för blusar och kjolar. Klänningarnas urringningar är modesta, medan fållen håller sig ovanför knäna.

När hon ibland byter ut kjolarna mot byxor väljer hon att behålla de höga midjorna, men varierar sig med både smala och vida byxben.

Färgmässigt håller So-hyun sig gärna till vitt, svart, grått och blått, men syns även ibland med inslag av gult eller rosa.

Källor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Susanna Karppinen

Moderedaktör

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av