Årets första Seoul Fashion Week börjar

Det är vår, men modevärlden ser redan fram emot hösten och vintern. Måndag 21 mars börjar nämligen 2016 F/W Hera Seoul Fashion Week, som pågår till och med lördag 26 mars.

Över 60 modevisningar och presentationer kommer hållas under de två kategorierna Seoul Collection, huvuddelen, och Generation Next, som enbart innehåller unga och lovande märken.

Nytt för i år är att modeveckans visningar kommer hålla till på två olika platser i centrala Seoul. Dongdaemun Design Plaza (DDP) kommer fortfarande vara huvudarenan för Seoul Collection, medan Generation Next kommer hålla till i Daesun Flourmill Factory i Mullae-dong, Yeongdeungpo-gu. Bussar kommer gå en gång i halvtimmen mellan de två platserna.

I Daesun Flourmill Factory kommer man även ha en mässa, där designers och inköpare har möjlighet att träffas. 26 mars kommer mässan även att öppnas för allmänheten, som då bland annat också får chans att köpa de medverkande designernas produkter.

Här finns en pfd med schemat för modeveckans alla visningar. Först ut är KUMANN Yoo Hye Jin, och på lördag avslutar Sewing Boundaries veckan.

Vilka kollektioner ser ni fram emot mest?

Källor: 1, 2, 3

Susanna Karppinen

Moderedaktör

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av