Det våras för pasteller

Varje vår frossas det i pasteller, och även om vårkänslorna inte riktigt dykt upp än så kan vi börja drömma om mer färgglada dagar tillsammans med några av våra älskade celebriteter.

Marie Claire Koreas marsnummer bjuder på tjejgruppen Lovelyz (ovan) klädda i bland annat ljuvligt pastellfärgade tröjor, och Ah-young från Dal Shabet (nedan) delade nyligen med sig av en selfie där hon är klädd i stickade, pastelliga plagg.

A photo posted by 조아영 (@a_young91) on

Tiffany, IU, Ye-bin och Na-eun.

Även på flygplatsen har vi kunnat se pastellklickar här och var. När Girls’ Generations Tiffany anlände till Incheon Airport i mitten av februari var hon klädd i rosalilarandig parkas till en helvit outfit som verkligen andades ljusare tider. IU å andra sidan matchade sin pastelljacka med en svartvit outfit bestående av en stickad klänning med polokrage och leggings till svarta kängor.

DIA:s Ye-bin valde också svart till sin pastellblå kappa, medan Apinks Na-eun valde en mer casual look med vitt och denim.

Esom, Yoon Jin-yi, Jo Yoon-hee och Jung Hye-sung.

Pasteller har även synts i offentliga sammanhang, som till exempel på skådespelerskorna Esom, Yoon Jin-yi, Jo Yoon-hee och Jung Hye-sung. De piggade alla upp tillställningarna med sina feminina klänningar som påminner oss om att våren snart är här.

Får du också vårkänslor av pasteller?

Källor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Susanna Karppinen

Moderedaktör

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av