Vi söker skönhet och livsstilsreporter till redaktionen

Vi söker nu en skönhet- och livsstilsreporter till redaktionen

Din uppgift blir att följa de senaste trenderna och produkterna inom koreansk skönhet och livsstil och förmedla dessa till våra läsare. Detta inkluderar bland annat att skriva recensioner, ta fram guider, produkttipstips och genomföra olika typer av repotage. Du kommer att arbeta under översyn av en redaktör, men ha mycket eget utrymme att experimentera med format och upplägg. Du bör därför ha ett driv, vara ansvarsfull och inte vara rädd för att ta egna initiativ.

Vi har inga krav på formel utbildning, dock bör du självklart ha kunskap om koreanskt skönhetsprodukter, ett öga för kvalitet samt passion för koreanskt smink, hudvård och likartat.

Vi söker dig som är självmotiverande och arbetar självständigt med god disciplin.

Här på Hallyu kommer du finna en mycket utvecklingsinriktad miljö med kollegor som brinner för koreansk kultur. Du kan räkna med att få ett helhjärtat stöd i såväl din egen utveckling som i genomförandet av dina uppdrag av engagerade och professionella kollegor och ledare. Vår redaktionskultur är en av Hallyu.se’s främsta framgångsfaktorer och är något vi aldrig tar för givet. Vi betraktar alla medarbetare som nyckelspelare som kommer att kunna påverka vår framtid direkt genom att de är professionella, visar en öppen attityd, agerar proaktivt och är passionerade. Vi belönar starkt engagemang med mer ansvar och inflytande och för att kunna trivas och utvecklas här hos oss måste du tycka om att jobba i en kreativ och ständigt förbättrande verksamhet.

Vi tillämpar en prövotid på en månad. Bifoga arbetsprov (artikel, essä eller liknande) med din ansökan. Du förväntas leverera minimum 2 texter per månad. Tjänsten är oavlönad.

ANSÖK

Elin Törnqvist

Chefredaktör

Elin Törnqvist är Tidskriften Hallyus chefredaktör och en av grundarna.

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av