Ny cover från BTS Rap Monster och Jungkook

BTS medlemmarna Jungkook och Rapmonster släppte vid nyår en ny cover, denna gång av Troye Sivans ”Fools.”

Gruppen är inte främmande för att släppa egen komponerad musik och covers vid sidan om de officiella albumen och denna var det ledaren Rap Monster och yngsta medlemmen Jungkook som tog sig an ‘Fools’ inför nyårsafton. Inspelningen och skrivandet skedde i gruppens gemensamma lägenhet medan den mixades i studion av producenten och vännen Pdogg. Låten släpptes öppet via deras hemsida och gruppens soundcloud.

I början av december imponerade Jungkook med sin version av låtarna ”Lost Stars” och ”Paper Hearts” av Adam levine respektive Tori Kelly.

BTS släppte sitt senaste album The Most Beautiful Moment In Life, Part Two i november. Albumet, som medlemmarna var intensivt delaktiga i skapandet av, nådde nummer ett på US Billboard World Albumlistan samt diverse andra koreanska och internationella topplistor.

Elin Törnqvist

Chefredaktör

Elin Törnqvist är Tidskriften Hallyus chefredaktör och en av grundarna.

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av