Månadens kpop (december 2015)

2015 års sista Månadens Kpop!

2015 kan nog vara ett av de bästa kpop-åren hitills och massvis av grymma låtar har släppts från en mängd toppartister.

  • PSY – Napal Baji (musikvideo)

Först ut för december är Psy! Här ovan kan ni se musikvideon till Napal Baji. Titelspåret till hans första album sedan sensationssläppet av Gangnam Style heter för övrigt Daddy. Psy har skrapat ihop en riktigt stjärnspeckad lineup till nya albumet Chiljip Psy-da. Albumet gästas bland annat av Will.i.am, Zion.T och Ed Sheeran.

Musikvideon till Daddy hittar ni här.

  • Exo – Sing For You (musikvideo)

Exo är inte bara bra på att skapa tempostarka hitlåtar utan man är även bra på ballader. Sången är väldigt emotionell och skön att lyssna på.

  • iKON – What’s Wrong? (musikvideo)

iKON är återigen med på denna lista och denna gång med låten What’s Wrong? Fjärde månaden i rad, där låtarna My type, Rhythm Ta och Apology har varit med tidigare. Precis som tidigare månader har man släppt två singlar och denna gång heter den andra släppta låten Dumb & Dumber.

  • Girls’ Generation-TTS – Dear Santa (Kor. Ver. musikvideo)

Förra månaden var det Got7 och denna månad TaeTiSeo. Trion har släppt ett julalbum och försöker få julstämningen upp på högsta nivå! Här ovan kan vi se titelspåret Dear Santa. Det finns även en engelsk version och den kan ni hitta här.

  • Lovelyz – For You (musikvideo)

Lovelyz hann släppa ännu en låt innan 2015 var över. Senaste låtsläppet Ah-choo tog sig in på listan och så gör även For You.

Det var allt för 2015 och nu blickar vi framåt under 2016. God fortsättning!

Källa: 1

Jan Isaksson

20-årig hockeyspelare som bor i Umeå. Vänner, familj och TV-serier är det som för närvarande fyller vardagen. Är för övrigt även en kpop fanatiker som älskar allt som har med Korea att göra.

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av