Vi söker en musikrecensent till redaktionen

Tidskriften Hallyu söker nu en musikrecensent till redaktionen.

Din uppgift blir att följa de senaste singel- och albumsläppen och recensera dessa för våra läsare. Du kommer att arbeta under översyn av en redaktör, men ha mycket eget utrymme att experimentera med format och upplägg. Du bör därför ha ett driv, vara ansvarsfull och inte vara rädd för att ta egna initiativ.

Vi har inga krav på formel utbildning, dock bör du självklart ha kunskap och passion för Korea i allmänhet.

Du har en fascination för det skrivna språket och älskar att leka med ord och dess betydelser. Vi söker dig som är självmotiverande och arbetar självständigt med god disciplin.

Här på Hallyu kommer du finna en mycket utvecklingsinriktad miljö med kollegor som brinner för koreansk kultur. Du kan räkna med att få ett helhjärtat stöd i såväl din egen utveckling som i genomförandet av dina uppdrag av engagerade och professionella kollegor och ledare. Vår redaktionskultur är en av våra s främsta framgångsfaktorer och är något vi aldrig tar för givet. Vi betraktar alla medarbetare som nyckelspelare som kommer att kunna påverka vår framtid direkt genom att de är professionella, visar en öppen attityd, agerar proaktivt och är passionerade. Vi belönar starkt engagemang med mer ansvar och inflytande och för att kunna trivas och utvecklas här hos oss måste du tycka om att jobba i en kreativ och ständigt förbättrande verksamhet.

Vi tillämpar en prövotid på en månad. Bifoga arbetsprov (artikel, essä eller liknande) med din ansökan. Du förväntas leverera minimum 4 texter per månad (d.v.s cirka 1 artikel per vecka) men kan lägga upp när du skriver utifrån hur din nuvarande livssituation ser ut utöver Hallyu. Tjänsten är oavlönad.

ANSÖK

Elin Törnqvist

Chefredaktör

Elin Törnqvist är Tidskriften Hallyus chefredaktör och en av grundarna.

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av