Unpretty Rapstar säsong 2 imponerar!

Gillar du rap? Kanske tycker du om musiktävlingar som The Voice eller Idol? Om du gillar båda två så kommer du definitivt gilla det koreanska tv programmet Unpretty Rapstar Vol.2!

Säsong 2 bjuder på ett flertal kvinnliga rappare som alla tävlar om att få spela in tracks med kända, duktiga producenter. Bland dessa får vi se Jay Park, Verbal Jint, Dok2 och många fler. Igenom uppdrag och utmaningar så väljs en vinnare ut och får symbolringen i form av en stor diamant.

Dessa tjejer vill tas seriöst och klorna kommer ut mer än en gång. Med en bred blandning åldrar och ursprung inom musikbranschen får vi ett underhållande program. Dissar flyger fram och tillbaka medan tjejerna levererar bra texter och visar sin passion till musiken och rappen.

Gruppen är en blandning av underground rappare och mainstream idoler men det som de har gemensamt är kärleken till rappen. Välkända ansikten bland idolerna är bland annat Hyorin från Sistar och Yubin från Wonder Girls. Dessa två får sällskap av trainees från stora musikbolag så som Starship och YG.

Resterande tjejer, som vi kanske inte känner igen lika väl, får man långsamt lära känna igenom programmets gång. Säsongen tog nyligen slut, men ni som inte tittat, skynda er att kolla in alla avsnitt, och kanske gå tillbaka och se säsong 1 först. Oavsett så kommer ni underhållas av dessa tjejer.

Källa: 1, 2

Rebecca Åstrand

20 år och bor i Stockholm. Älskar stadslivet precis lika mycket som skogens friska luft. Böcker är min tillflykt och varmt te mitt livselixir.

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av