G-Dragon och Zanotti gör skor tillsammans

Modeintresserade runt om i världen har visat intresse för G-Dragons samarbete med den italienske skodesignern Giuseppe Zanotti. Samarbetet består av en exklusiv skokollektion för både herrar och damer, och som släpps i oktober.

Förutom herr- och damskor består kollektionen också av två unisex-modeller. Dessa har väckt extra stor uppmärksamhet, då man har släppt reklambilder på G-Dragon iförd de iögonfallande skorna. Skorna beskrivs ha en lätt gummisula och en glittrig ovandel, antingen i multifärgat eller svart. Men smakar det så kostar det. G-Dragons unisexskor uppges kosta drygt 5 800 kronor för loafer-varianten, och 6 500 kronor för snörskorna.

Zanottis lyxiga skor är älskade av många, inte minst kändisar som ofta syns iförda hans skapelser. Zanotti har också samarbetat med flera andra musikstjärnor tidigare, som bland andra Kanye West och Beyoncé. 2014 investerade franska lyxvarukonglomeratet LVHM stort både i Zanottis företag och i YG Entertainment (som är G-Dragons hem som artist), och samarbetet mellan de två kan ses som ett resultat av de nya affärskopplingarna.

Om sin kommande skokollektion har G-Dragon sagt: ”Skorna blev exakt som jag ville. Det är inte bara tjejer och kvinnor som blir ivriga över vackra skor. Jag tror killar också kan känna så, och jag tror båda kommer känna så över dessa skor.”

Kollektionen kommer säljas i utvalda Zanotti-butiker runt om i världen, och online. Exakt lanseringsdatum har ännu inte avslöjats.

Källa: 1, 2, 3, 4, 5

Susanna Karppinen

Moderedaktör

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av