Månadens kpop (juli 2015)

Hej och välkomna till månadens kpop!

Månadens kpop för juli har kommit ut lite senare än vanligt. Därför är det lika bra att sätta igång direkt! Här nedan följer månadens kpop.

  • Girls Generation – Party (musikvideo)

Vilken fest! Party heter den nya sommarlåten som är en del av deras nya album Lion Heart. Party släpptes som en försmak av det nya albumet. Tillsammans med Party släpptes sången Check och båda har visats upp på musikprogram som till exempel KBS Music Bank. Musikvideon här ovan är inspelad i Thailand.

  • Girls Day – Ring My Bell (musikvideo)

Ring My Bell är inte den typiska Girl´s Day låten. I musikvideon ser dock Yura precis som vanligt fantastisk ut. Rött hår passar henne verkligen och hon skiner verkligen rakt igenom hela videon. Låten är dock lite för upprepande. Men Ring My Bell är trots det en av deras bästa hitlåtar hittills.

  • Super Junior – Devil (musikvideo)

Vilken fantastisk musikvideo! Precis som i Mamacita spelar de olika medlemmarna olika karaktärer. Låten är otroligt medryckande. Ett tips är att kolla på någon av deras liveuppträdanden. Klicka här för ett fantastiskt koreograferat uppträdande från Show! Music Core.

  • Big Bang – Sober (musikvideo)

I den tredje delen (D) hittar vi 2 nya låtar släppta av Big Bang. Den ena är Sober, som du kan se ovan. Den andra låten heter If YouIf You är för övrigt den enda låten utan musikvideo hittills i MADE serien. Sober är ingen bra beskrivning av karaktärerna medlemmarna spelar i musikvideon. Ledaren G-Dragon erkände även bakom kulisserna att det var meningen att man skulle vara onykter under inspelningen av den tillhörande musikvideon.

  • Apink – Remember (musikvideo)

Precis som vanligt när det gäller Apink är konceptet sockersött. I musikvideon ser vi bland annat sextetten på en båt mitt i havet och även en somrig äng. Själva låten är enligt mig inte en av deras bästa låtar, då jag personligen rankar låtar som Mr. Chu, LUV och NoNoNo som bättre.

Vad tyckte du om månadens lista? På återseende vid nästa månadsslut!

Källa: 1

Jan Isaksson

20-årig hockeyspelare som bor i Umeå. Vänner, familj och TV-serier är det som för närvarande fyller vardagen. Är för övrigt även en kpop fanatiker som älskar allt som har med Korea att göra.

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av