Vi söker fotografer

Varje år rapporterar vi från flertalet olika evenemang och genomför intervjuer. Vi söker nu fotografer till vår redaktion i Sverige och Korea.

Du kommer att arbeta utifrån skribentens eller redaktörens vision och direktiv och leverera högkvalitativa bilder till deras artiklar. Då alla fotografer har sin egen känsla och sätt att förmedla budskapet så kommer skribenten eller redaktören välja fotograf utifrån vad hen anser passar bäst för artikeln.

Du är en skicklig fotograf, äger din egen utrustning och är skicklig redigerare i Photoshop eller något annat professionellt redigeringsverktyg. Du bör ha tidigare erfarenhet med att fotografera vid evenemang men även av fotografera personer och miljöer. Vi kommer gå mycket på din portfolio, hur du är som person och kvalitén du kan leverera så känner du att du har lite erfarenhet men en riktigt bra portfolio så vill vi gärna att du söker. Tjänsten kan kombineras med en annan tjänst vid tidskriften. Tjänsten är oavlönad.

Som person är du glad, ansvarstagande, kan bete dig korrekt vid officiella sammanhang, kan arbeta mot deadline och inte har problem att arbeta i team. Då flera av evenemangen i Europa är utomlands så kan du bo i någon av de andra nordiska länderna, speciellt Finland, eller något annat europeiskt land.

För att ansöka, skicka oss ett mail till [email protected] där du berättar om dig själv, din tidigare erfarenhet och en länk till din portfolio. Urvalet görs kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas snabbt så skicka in din ansökan snarast.

Elin Törnqvist

Chefredaktör

Elin Törnqvist är Tidskriften Hallyus chefredaktör och en av grundarna.

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av