Trend: Trenchcoat och smala byxor

Lika säkert som att vårblommorna dyker upp så fort vintern släpper taget, lika säkert är det att våren är rätt årstid för trenchcoats.

Den här våren har vi sett flera kvinnliga stjärnor på väg genom flygplatsen klädd i en trenchcoat och ett par tajta byxor. Till detta har de valt ett par bekväma skor, en vit topp med eller utan tryck, samt gärna en lite större väska. Solglasögonen kommer också väl till pass i den starka vårsolen, även om kändisarna säkert använder dem av helt andra orsaker.

Ha Ji-won, Honey Lee, Eun-jung, Bo-ra.

 

Förutom Boa, Seo-hyun från Girls’ Generation, Song Ji-hyo och UI (som vi ser i översta bilden) har Ha Ji-won, Honey Lee, T-ARAs Eun-jung och SISTARs Bo-ra också synts iförd den klassiska rocken den här våren. De är också rörande överens om att färgen helst ska vara traditionellt beige.

Jun Ji-hyun och Park Shin-hye.

 

Ett par av Koreas populäraste skådespelerskor har också valt att matcha trenchcoaten med smala jeans när det är dags att gå på röda mattan för ett evenemang. Jun Ji-hyun skapade köphysteri över (bland annat) en trenchcoat förra året i samband med dramat My Love from the Star, så det är nästan bara väntat att vi ska se henne i trenchcoat även den här våren.

För att ge sin look det lilla extra har både Jun Ji-hyun och Park Shin-hye valt minst sagt iögonfallande skor i orange respektive turkos. Det skapar en intressant kontrast till det klassiska, och signalerar en självsäkerhet en stjärna av deras kaliber bör ha.

Källor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Susanna Karppinen

Moderedaktör

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av