Månadens kpop (mars)

Hej och välkomna till månadens kpop!

Mars månad har varit full med fantastisk musik. Det har varit otroligt svårt att välja, men här kommer det mesta av det bästa från föregående månad.

  • Exo – Call Me Baby (musikvideo)

Om ni gillade tidigare hitlåtarna Growl och Overdose så kommer ni inte bli besvikna. Denna månads bästa låt heter definitivt Call Me Baby och är titelspåret på Exo:s nyaste album Exodus. De resterande låtarna på albumet är helt fantastiska även de, där låtar som El Dorado och Exodus står ut. Precis som vanligt har man släppt 2 versioner av musikvideon och ni kan därför klicka här för den kinesiska versionen av låten. Hela albumet finns även tillgängligt på Spotify.

  • Miss A – Only You (musikvideo)

Den 30 Mars släppte Miss A sin nya musikvideo till Only You. Senaste gången gruppen var samlade tillsammans var under november 2013, då med låten Hush. Precis som förväntat är den nya låten otroligt trallvänlig, som det brukar vara när Miss A släpper nytt material!

  • Red Velvet – Ice Cream Cake (musikvideo)

Det första albumet från Red Velvet har nu släppts och titelspåret heter Ice Cream Cake. Samtidigt har man också fått en ny medlem till gruppen. Tillsammans med nya medlemmen, Yeri, har man nu släppt 2 nya musikvideor. De båda låtarna är dock väldigt olika varandra. Förklaringen till det är att Red i deras gruppnamn står för det mer starka konceptet, därav låten Automatic. Velvet står för det mer feminina, vilket i det här fallet ledde till Ice Cream Cake. Samma liknelse går att dra mellan tidigare singlarna Be Natural och Happiness.

  • Xiah Junsu (med Tablo) – Flower (musikvideo)

JYJ:s Xiah Junsu är tillbaka! Musikvideon är en visuell fest för ögonen och är verkligen något utöver det vanliga. Tablo från Epik High hörs även i låten, som för övrigt heter Flower. I relaterade nyheter lämnade gruppmedlemmen Kim Jae-Joong nyligen för den obligatoriska militärtjänsten.

  • Lovelyz – Hi~ (musikvideo)

Rookie-gruppen Lovelyz har släppt sin andra singel. Singeln heter Hi~ och är tjejernas 2 singel. Precis som väntat är det ett sockersött koncept, precis som tidigare låten Candy Jelly Love. Tillsammans med G-Friend, som var med på listan under januari, är det här två nya tjejgrupper att se upp med under 2015!

Hur hade din lista sett ut? Kom gärna med dina egna synpunkter! På återseende vid nästa månadsslut!

Källa: 1

Jan Isaksson

20-årig hockeyspelare som bor i Umeå. Vänner, familj och TV-serier är det som för närvarande fyller vardagen. Är för övrigt även en kpop fanatiker som älskar allt som har med Korea att göra.

1 Comment

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av