LABOUM är tillbaka!

Gruppen bjuder på extra söta sötsaker med nyaste låten Sugar Sugar. Har du någon speciell som gör dig lite extra galet kär? I sin andra singel sjunger tjejerna om just det!

Han är inte Kim Soo-hyun eller Lee Min-ho, som tjejerna uttrycker i texten, men han driver dem till vansinne ändå. Den kärleksfulla typen av galenskap vill säga. Vem vill inte ha en söt romans i sitt liv?

Videon är en färgglad syn, med temat pyjamasparty. De får även sällskap av två levande dockor som de sätter ihop en liten pjäs med. Hela videon ger en känsla av energi, glädje och ungdomlighet. Medlemmarna i gruppen är fortfarande i tidiga tjugoårs-åldern vilket gör att detta roliga, charmiga och barnsliga tema fungerar bra för dem. Även dansen förstärker denna känsla väldigt väl. Texten talar för sig själv, den är genomtänkt och välarbetad. Sången var inte lika imponerande som många andra nysläppta låtar från andra grupper, men LABOUM håller standard och i stort är det en väldigt rolig, bra låt.

Källor: 1, 2, 3

Rebecca Åstrand

20 år och bor i Stockholm. Älskar stadslivet precis lika mycket som skogens friska luft. Böcker är min tillflykt och varmt te mitt livselixir.

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av