Comeback för Girls’ Generation

Tjejerna i GG visar oss återigen sin tuffa sida med nya låten Catch Me If You Can. Vi får se militärbyxor, boots, slitna tröjor och industri-inspirerade arbetskläder. Håller de måttet nu när det bara är åtta medlemmar kvar?

Vi har sett tjejernas coola och tuffare sida ett par gånger förut med låtar som Bad Girl och Karma Butterfly. Med denna låt får vi en ny upplevelse med Catch Me If You Can, mest kanske för att GG inte har gjort mycket musik inspirerad av electro house. Här har vi en dans-hit och till den finns en snabb och invecklad koreografi med mycket höfter och armar. GG är kända för sina gruppdanser och nu har de höjt sin egna ribba.

Hela videon är en danskoreografi uppförd på ett stenbrott med lastbilar, truckar och en stor kran i bakgrunden. Deras look passar därför in med skitiga tröjor, orange arbetskläder och svarta boots, plus de häftiga gula neonhandskarna. En intressant miljö för en kpop-grupp att vara i. Hur många artister har vi sett sitta i en truck liksom?

Fans runt om världen saknar Jessica väldigt mycket efter att hon lämnade gruppen i början av oktober förra året. Dock så har resterande medlemmar i gruppen fortsatt med sitt arbete och här har vi ett positivt slutresultat. GG håller än igång och kommer med stor säkerhet göra det några år till.

Källor: 1, 2

Rebecca Åstrand

20 år och bor i Stockholm. Älskar stadslivet precis lika mycket som skogens friska luft. Böcker är min tillflykt och varmt te mitt livselixir.

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av