Yoon Kyun-sang för bnt International

I början av mars publicerade bntNews en intervju med den relativt nye skådespelaren Yoon Kyun-sang, och i samband med intervjun fotograferades han iförd tre olika vår-outfits.

Yoon Kyung-sang debuterade som skådespelare 2012 i tv-serien Faith, med Lee Min-ho och Kim Hee-sun i huvudrollerna. Tidigare i år syntes Yoon i tv-serien Pinocchio, där han spelade bror till Lee Jong-suks karaktär. Tack vare sin starka rolltolkning och seriens popularitet har Yoon Kyun-sang nu blivit allt mer uppmärksammad av både allmänheten och media.

I intervjun pratar Yoon givetvis om sin roll i Pinocchio och om sin relation med Lee Jong-suk, men också om sin ungdom, hur han blev en skådespelare och vad för sorts roller han skulle vilja spela i framtiden.

Den första outfiten vi får se består av svart kavaj och svarta byxor över en vit skjorta. Till detta har han svarta läderhängslen, svartvita tygskor och vita strumpor. Kläderna kommer från onlinebutiken SUPERSTARi (슈퍼스타아이), som riktar sig till modemedvetna män i 20- och 30-årsåldern.

Nästa outfit är betydligt mer avslappnad. I den ser vi en jeansjacka, en tvåfärgad ‘blouson’, en långärmad vit T-shirt, upprullade smala jeans och svarta kängor. Kängorna är från amerikanska Timberland, men kläderna är från herrklädesbutiken Meosidda (머시따), som också finns online.

Den tredje outfiten består av en vit skjorta med ett stråk av svarta fågelsilhuetter tvärs över, samt en kavaj och shorts i grått, beströdda med små kronbland från körsbärsblommor. Dessa kommer från Sewing Boundaries vår- och sommarkollektion, som har namnet ‘I hate Cherryblossoms’. Mer av denna förtjusande kollektionen kan man se i videon här nedanför.

Fotograferingen av Yoon Kyun-sang filmades så klart också, och finns att se i den här videon:

Fotograf: Kim Su-rin

Källor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Susanna Karppinen

Moderedaktör

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av