Kändistätt på 2015 F/W Seoul Fashion Week

Årets första Seoul Fashion Week är över, men innan vi tittar närmare på kollektionerna passar vi på att vända blickarna mot gästerna och tittar på vad de hade på sig när de anlände till de olika visningarna.

Vad vore en modevecka utan kändisar i publiken? Inte särskilt mycket, verkar arrangörerna för Seoul Fashion Week (SFW) anse. Kritik har riktats mot SFW just för att alltför många säten på visningarna reserveras för kändisar snarare än inköpare och andra nyckelpersoner inom modeindustrin. Det är dock inte konstigt att arrangörerna älskar kändisar, med tanke på att varje kändis drar uppmärksamhet till både modeveckan som helhet, designerna och märkena.

Många av de inbjudna celebriteterna blir nämligen sponsrade av märkena vars visningar de besöker. Därför är det inte ovanligt att se en viss designers kläder redan vid fotoväggen när kändispubliken anländer. Ibland är de klädda i den aktuella kollektionen som precis ska visas upp, ibland i den nuvarande säsongens kollektion, och ibland från den förra.

Under den knappa veckan SFW pågick syntes många kändisar flera gånger, och det var inte heller ovanligt att se samma ansikten två gånger under samma dag. Rainbows Jae-kyung var en av de allra flitigaste besökarna, med sex olika framträdanden, både ensam och tillsammans med gruppmedlemmar. Sandara från 2NE1 var också en flitig besökare och syntes fyra gånger, varav en av gångerna tillsammans med sin bror, den före detta MBLAQ-medlemmen Thunder. Även programledaren Kim Na-young och sångerskan Soy hade fyra framträdanden var.

Här har vi valt ut trettio kändisoutfits från modeveckans alla dagar. Även om svart och vitt var de populäraste färgerna har vi passat på att plocka ut några fler färger ur vimlet för att visa på mångfalden som trots allt finns under den svartvita ytan.

Vissa är fräcka, andra är snygga eller roliga. Vilken outfit är din favorit?

SFW FW15 Vitt och svart

Övre raden: Hyo-min, Chun Yi-seul, Lee Yeon-doo, Jung Il-woo, Moon Jun-young
Nedre raden: Park Shin-hye, Seo Kang-jun, Heo Ga-yoon, P.O, Lee Sun-jin

SFW FW15 Blått och grönt

Övre raden: Lee Ki-woo, Hwang Seung-eon, Euaerin, Park Sung-hyun, Park Gyu-ri
Nedre raden: Lee Sung-jong, Lee Hyun-woo, Sun-hwa, Go Kyung-pyo, Jung Eun-chae

SFW FW15 rosa, rött, brunt

Övre raden: Luna, Zico, Kangnam, Sori, Soy
Nedre raden: On Joo-wan, Kim Won-jung, Min Song-ah, Kim Sung-oh, Kim Na-young

Källor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31

Susanna Karppinen

Moderedaktör

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av