GET THE LOOK: Sliten Denim

Att urtvättad denim är en klassiker som räddar sommargarderoben är det ingen tvekan om, men i år har vi låtit de slitna jeansen hänga med till vintergarderoben. Jeansen bärs flitigt av våra favoritidoler, och som alltid är artisterna experter på att få ett gammalt koncept att se nytt och fräscht ut. För att få dina slitna jeans att se mer vintriga ut, matcha med en lång ullkappa, stickad tröja, boots och, icke att förglömma, solglasögon, vilket känns helt rimligt att glida runt med på gatorna i ett becksvart Sverige.

Som jeansmodet ser ut just nu finns det inga specifika passformer att hålla sig till, du kan välja vilt mellan höga och låga midjor, slim och loose fit, straight leg och bootcut, vilket gör den eviga jakten på de perfekta jeansen extra kul. Det blir lättare att hitta jeans som du trivs med och känner dig fin i, och sortimentet i butikerna har sällan varit så brett som det är i dagsläget.

Vi har snott stilen av Brown Eyed Girls Gain och Afterschools Jooyeon med plagg som du enkelt får tag på från svensk mark. Inspireras även av stilikonen G-Dragon, i sin fantastiska magentafärgade kappa, som gör det lika snyggt som brudarna med sin androgyna klädstil.

 

Jooyeon


GTL JooYeon

1. Kappa, WEEKDAY 1500sek. 2. Tee, WEEKDAY 250sek. 3. Väska, H&M 99sek. 4. Solglasögon, Monki 100sek. 5. Converse, Zalando.se 699sek. 6. Jeans med låg midja, H&M 299sek.

 

Gain


GTL EUN.B

1. Jeans med mellanhög midja, H&M 299sek. 2. Ullhatt, H&M 199sek. 3. Solglasögon, Lindex 80sek. 4. Boots, H&M 399sek. 5. Stickad tröja, TOPSHOP 465sek. 6. Handäska, H&M 399sek.

 

G-Dragon


GTL GD

 1. Girlfriend jeans, H&M 399sek. 2. Stickad tröja, H&M 99sek. 3. Brouges, TOPSHOP 590sek. 4. Solglasögon, H&M 79:50sek. 5, Beanie, H&M 49sek. 6. Rosa ullkappa, TOPSHOP 980sek.

 

Är du på jakt efter ett par nya jeans? Ta med en kompis som smakråd och spana in sortimentet i butikerna, och våga dig på de lite mer annorlunda tvättarna och passformerna. I värsta fall kan ni ha något att skratta åt!

Källor: 1 2 3 4 5 6

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av