Vi söker fler skribenter och krönikörer

Hallyu växer! Vi söker nu fler skribenter till vår redaktion. Vi har inga formella krav på utbildning utan det viktigaste är ditt intresse och ditt skrivande.  Du kommer att arbeta under översyn av en redaktör, men ha mycket eget utrymme att experimentera med format och upplägg. Du bör därför ha ett driv, vara ansvarsfull och inte vara rädd för att ta egna initiativ. Vi söker dig som är självmotiverande och arbetar självständigt med god disciplin.

Här på redaktionen kommer du finna en mycket utvecklingsinriktad miljö med kollegor som brinner för koreansk kultur. Du kan räkna med att få ett helhjärtat stöd i såväl din egen utveckling som i genomförandet av dina uppdrag av engagerade och professionella kollegor och ledare. Vår redaktionskultur är en av  tidskriftens främsta framgångsfaktorer och är något vi aldrig tar för givet. Vi betraktar alla medarbetare som nyckelspelare som kommer att kunna påverka vår framtid direkt genom att de är professionella, visar en öppen attityd, agerar proaktivt och är passionerade. Vi belönar starkt engagemang med mer ansvar och inflytande och för att kunna trivas och utvecklas här hos oss måste du tycka om att jobba i en kreativ och ständigt förbättrande verksamhet.

Vi tillämpar en prövotid på en månad. Bifoga arbetsprov (artikel, essä eller liknande) med din ansökan.

Elin Törnqvist

Chefredaktör

Elin Törnqvist är Tidskriften Hallyus chefredaktör och en av grundarna.

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av