Get the Kpop look – In store

Om du varit med i Kpop-svängen ett tag, så har du säkert sett din beskärda del av musikvideos, dance pratices och antagligen favoritgruppens egna TV-shower. Då har du säkert också sett mängder av kläder, framför allt tishor, med olika coola prints. Det har varit svårt att få tag på dessa plagg i en okej prisklass i klädbutikerna, men klädbutiken River Island levererar denna säsong.

Dessa tishor hittar du på River Islands herravdelningen, antingen via butiken i Gallerian, Stockholm, eller klicka hem från deras webshop. Om du inte vill ha en ny t-shirt till dig själv, kanske till en kpop-kompis i julklapp?

fVLpA
Snyggingarna i 2NE1 för en Adidas Originals-plåtning.


K-POP in store lookBandana-print. Till en mer monochrome look, snyggt att matcha till ett par slitna svarta jeans och sneakers. Inspirerat av märkena KTZ och Criminal Damage, som många koreanska artister använder sig av i sina musikvideos.

K-POP in storeBlock-print. För den lite mer stilrena personen finns även dessa tishor, med blockprints. Sett på bland annat EXOs bandleader Suho, och BIGBANGs Taeyang.

 

K-POP look in storeBaroque-print. En av dessa tishor med guldmotiv skulle man velat ha burit på BTS spelning i Stockholm i somras, med tanke på kläderna killarna har på sig i  sin ”No More Dream”-musikvideo. Inspirerat av brandet Versus Versace, även Adidas Originals har använt Baroque-prints i sina senare kollektioner.

 

Är du mitt uppe i den galna julklappshetsen, eller bara på jakt efter något nytt till dig själv?

Bildkällor: 1 2 3

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av