Gangnam Style tvingar Youtube till en systemuppgradering

PSY’s Gangnam Style är minst sagt historisk när det kommer till kpop och hur kpop har spridit sig runt jorden. Han har inte bara passerat en miljard och därefter två miljarder visningar på Youtube; antalet visningar har nu tvingat Youtube till en uppdatering av sina system.

Den 1:a december meddelade Youtube via Google+ att man på grund av det enorma antalet visningar tvingas uppgradera systemet som räknar hur många gånger videon har setts, då det nått max antalet som kan fås.

We never thought a video would be watched in numbers greater than a 32-bit integer (=2,147,483,647 views), but that was before we met PSY. “Gangnam Style” has been viewed so many times we have to upgrade! Hover over the counter in PSY’s video to see a little math magic and stay tuned for bigger and bigger numbers on YouTube.

Låten fortsätter bara att öka i visningar och har mötts med både mycket positiva kommentarer men även mer sarkastiska och vissa till och med hatiska och rasistiska.

Elin Törnqvist

Chefredaktör

Elin Törnqvist är Tidskriften Hallyus chefredaktör och en av grundarna.

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av