Årets bästa låt 2014

Rebecca

Neoui nun ko ip (sjunger med 100% inlevelse) Jo jag får nog erkänna att Taeyangs ”Eyes, Nose, Lips” är en av de allra bästa låtarna i år. Det var tillräckligt poppis för att mängder med covers av den gjordes både av etablerade artister, komiker och amatörer, ja till och med av mig

Susanna

Jag fullkomligt älskar Ra.Ds röst och laid back sound, och As Always är en helt underbar låt. När någon ber mig tipsa om en bra låt, så tipsar jag om den här. Och det kommer jag fortsätta med nästa år också.

Robert

En av de svåraste frågorna man kunde få i år eftersom det har varit så många bra låtar som har släppts under 2014. Som det fan jag är av det söta konceptet så skulle jag välja A Pink – Mr Chu en låt och dans som fortfarande sitter fast i huvudet även om det är över ett halvår sedan de släppte låten!

Jan

Girl´s Day – Darling, EXO – Overdose, Apink – LUV, AoA – Like A Cat, 2NE1 – Crush, K.Will – Day 1, Epik High – Born Hater, Block B – Her och Girl´s Generation – Mr. Mr. är alla med i min topp 10 lista. Men bäst är Winners Color Ring. Kan ej sluta lyssna på denna låt! Rekommenderar starkt att lyssna igenom hela deras debutalbum, du kommer inte bli besviken. Lämnar er här med deras debutframträdande. Får rysningar av klippet!

Elin

Jag är ingen fangirl och det är väldigt få artister som får mig i det tillståndet, men det finns en röst som gör mig helt svag i benen så är det Park Hyo-shin. Min favoritlåt för detta år är hans singel 스페셜영상 (Wildflower). Det var länge sedan en låt påverkade så mycket, som gick rakt in i hjärtat. För mig så är denna låt sann skönhet.

Vilken låt fick det att pirra lite extra i magen för dig?

Elin Törnqvist

Chefredaktör

Elin Törnqvist är Tidskriften Hallyus chefredaktör och en av grundarna.

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av