GET THE LOOK: Trötta november

Just denna november har varit den mörkaste månaden i Sverige som någonsin daterats enligt SMHI:s mätningar, då ett tjockt molntäcke ligger över landet och stänger ute de få solstrålar som vi kunnat ha glädje av annars i en ganska tråkig tid.  När man vaknar på morgonen känns det lite som att man fått sig ett kok stryk med en hammare via bakhuvudet, och många finner det riktigt svårt att hitta inspiration till dagens outfit. 

Vi tänkte därför hjälpa er snubbar som också känner av denna nationella höstdepression under årets mörkaste månad och har plockat fram tre vardagliga, stilrena och stiliga stilar som kräver varken hjärnverksamhet eller bra humör för att bära upp. Vi höll oss till paletten svart och marint, två klassiska och lättmatchade färger. Inspirerade har vi blivit av snyggingen Bang Youngguk från gruppen B.A.P, stiliga skådespelaren Kim Woobin och gulliga Bambam från gruppen GOT7, alla tre med sina klockrent höstiga airport fashion-utstyrslar. Dags att shoppa dig lite piggare i novembermörkret!

WOOBIN NYAKollage: Jacka Weekday, Jeans+Snood H&M, Brogues Scorett, Ring River Island.

Woobin har på sig en riktigt snygg peacoat i ull, tillsammans med ett par smala jeans och uppstyrda brouges på tassarna. Den stickade halsduken är alltid en räddare i nöden i kylan, plus i kanten för snodden, så man slipper lägga energi på hur man ska knyta halsduken och istället kan man bara ploppa i huvudet. Om du inte vill vara naken under jackan så rekommenderas en skön oversizad skjorta med en tunnstickad sweater ovanpå till överkroppen. En liten ring kanske du orkar ha på dig, silverfärgat är snyggast till den här färgkombinationen, Woobin bär den på tummen.

 

BAMBAM NYA
Kollage: Sweater River Island, Jeans H&M, Beanie jfr.se, Sneakers Stadium.

Bambam har på sig en snygg urtvättad kabelstickad sweater, som han matchat med ett par loose fit jeans och en kaxig mössa. Kaxiga mössan är också en räddning i denna annars enkla outfit, och om du vill få in lite sass i ditt liv rekommenderas denna med brodyren ”Zero Fucks”, för att visa att du bryr dig väldigt lite. Bambams turkosa hår lyfter den här outfiten, och om du har modet inne släng i en toning du också. Denna grunge-look matchas bäst med sneakers och New Balance klassiker, modell 574, är både prisvärda och sköna.

 

YONGGUK NYAKollage: Tee+Byxor Weekday, Bälte+Bling River Island, Toms Brandos.se.

Yongguk har på sig en enkel outfit med svarta kostymbyxor tillsammans med en T-shirt, där den viktigaste detaljen är bältet. ”Det där ser kallt ut”, säger ni, och då rekommenderas strumpor och en tröja varmt, håll er till den svarta färgskalan eller våga addera en gråmelerad hoodie för en skön avslappnad look. Om du ska på party senare på kvällen, ta med en blazer och släng över hoodien, för en lite mer uppklädd streetlook.

Vilken outfit vill du ha på dig? Har du påverkats av mörkret i november?

Bildkällor: 1

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av