Running Man på turné!

Succéprogrammet Running Man är klara för sin första turné. Ji Suk-jin, Haha, Kim Jong-kook, Lee Kwang-soo och Song Ji-hyo är de som kommer att vara närvarande på rundturen.

Song Ji-hyo kommer dock vara tvungen att klara sig utan sin ”Monday couple” kompanjon Kang Gary. Yoo Jae-suk kan ej heller medverka, båda på grund av ett fullspäckat schema.

Det första stoppet på deras turné är Thailand den 27 september. Därefter kommer man besöka ytterligare 4 länder: Hong Kong den 4 oktober, Indonesien den 25 oktober, Malaysia den 1 november och Singapore den 29 november. Det är dock faktiskt inte första gången man träffar sina fans, redan förra året hade man sitt första möte med fansen i Hong Kong.

Troligtvis kommer publiken inte bli besvikna över showen, för under turnén kommer det bli mycket interaktioner med publiken samt framträdanden från medlemmarna. Utöver detta kommer det arrangeras lite olika event och många intervjuer!

Tanken med turnén är att föra medlemmarna och fansen runt om i världen närmare varandra. Trots att man har haft många avsnitt inspelade i andra länder (Kina, Vietnam och Australien för att nämna några) har man sällan fått en chans att träffa sina fans. I och med den stora internationella publiken kan detta vara ett smart drag för att låta de internationella fansen träffa sina TV-kändisar, inte bara genom TV-rutan utan även i verkligheten.

Källor: 1,2,3

Jan Isaksson

20-årig hockeyspelare som bor i Umeå. Vänner, familj och TV-serier är det som för närvarande fyller vardagen. Är för övrigt även en kpop fanatiker som älskar allt som har med Korea att göra.

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av