4 nya medlemmar klara för Roommate

Säsong 2 av SBS Roommate har fått tillskott till familjen. De tillagda medlemmarna är Sunny (Girls Generation), Jackson (Got7), Park Joon-hyung (g.o.d) och skådespelaren Otani Ryohei.

De 4 nya familjemedlemmarna har dock något mer gemensamt än deras medverkan i programmet; de är alla födda utanför Koreas gränser. Sunny och Park Joon-hyung är båda födda i USA,  Jackson är från Hong Kong och Otani Ryohei är ursprungligen från Japan. Det meddelades även samtidigt att man kommer lägga till ytterligare 2 deltagare, dock har man tills vidare valt att inte avslöja dessa vid namn. Sedan tidigare är det även klart att de kvarvarande från första säsongen kommer att fortsätta.

Reality programmet Roommate sänds tillsammans med Running Man varje söndag som en del av ”Good Sunday”. I programmet får man följa TV-kändisarna och deras vardagliga liv tillsammans. Som medlem i familjen delar man på allt, det vill säga allt från att diska till att laga mat. Utöver att alla bor tillsammans, i samma hus, får man även följa de olika individernas personliga liv.

Nytt namn på serien kommer att bli It´s Okay Roommate. Säsong 2 kommer ta vid där den första slutade, då de sista avsnittet för säsong 1 sänds den 14 september medans säsong 2 börjar veckan efter, den 21 september.

Källor: 1,2,3,4

 

Jan Isaksson

20-årig hockeyspelare som bor i Umeå. Vänner, familj och TV-serier är det som för närvarande fyller vardagen. Är för övrigt även en kpop fanatiker som älskar allt som har med Korea att göra.

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av