Girls Generation förnyar sina kontrakt med SM

Den 15:e september släpptes nyheten att alla nio medlemmar i tjejgruppen Girls Generation valt att förnya sitt kontakt med S.M Entertainment.

Det första kontraktet för de nio tjejerna i gruppen Girls Generation skrevs på för 7 år sedan när de debuterade med låten Into the new world.  Det som skiljer kontrakten åt denna gång är att alla medlemmarna själva fick förhandla om sina villkår eftersom de både är aktiva som soloartister och tillsammans i grupp. Anledningen till detta är att få ett så fördelaktigt kontrakt för de medlemmar som är aktiva inom flera genrer, exempelvis både som sångare och skådespelare.  Enligt rapporter gäller de nya kontrakten i tre år framåt till 2017 och började gälla efter att de gamla gått ut.

Härnäst kommer vi att se medlemmarna sprida ut sig på en del soloaktiviteter. Exempelvis fick vi nyligen se TTS, TaeTiSeo, göra comeback med Holler som de precis börjat göra reklam för. Sooyoung har precis börjat spela in dramat ”My Spring days” där hon har huvudrollen. Medan Sunny för tillfället är värd på radioprogrammet FM Date på MBC FM4U samt är aktuell för den nya säsongen av Roommate som kommer sändas på SBS.

Källor: 1, 2

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av