Bobby vinner Show Me The Money 3

Vinnaren av hiphop reality programmet Show Me The Money 3 har blivit utsedd. Efter 10 spännande avsnitt, vann 18-åriga Bobby i en fantastisk final mot Iron. 

I denna tävling blev alla deltagarna uppdelade i 4 lag. Efter flertalet olika tävlingar lyckades Bobby ta sig vidare till semifinalen, där han slog ut Vasco från lag San E/Swings. I finalen vann han till slut över 2 omgångar mot Iron, som representerade lag Yang Dong Geun.

Bobby var inte YG Entertainments enda bidrag till programmet. B.I, även känd som den tilltänkta ledaren av  YG Entertainment nya grupp iKON, var också en av deltagarna. B.I åkte dock ut i omgång 5. De båda är även aktuella som 2 av deltagarna i det nya tv-programmet Mix and Match.

Det här klippet är från finalen där Bobby framträder hans egna låt Raise your guard and bounce. Texten till låten har han även skrivit själv.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=xYeCrKm8Oqk&w=700&h=405]

Raise your guard and bounce har lyckats leta sig högt på musiktopplistorna, då han tog första plats på Olleh Music och rankats högt på listor som Bugs, Naver och Mnet.

Säsong 3 innehöll väldigt många talangfulla rappare som verkligen gjorde denna säsong till en minnesvärd och oförglömlig säsong.

Vad tycker du? Var Bobby rätt vinnaren av Show Me The Money?

Källor: 1,2,3,4

Jan Isaksson

20-årig hockeyspelare som bor i Umeå. Vänner, familj och TV-serier är det som för närvarande fyller vardagen. Är för övrigt även en kpop fanatiker som älskar allt som har med Korea att göra.

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av