Dansworkshop med BeatBurgers Mihawk!

Är du intresserad av de fantastiska koreografier som alla kpopgrupper visar upp? Har du länge varit sugen på att prova på kpopdanser? Ta då chansen att lära från en av de bästa koreograferna i industrin; BeatBurgers Mihawk!

Den 27 augusti kommer Mihawk från BeatBurger till Sverige för att hålla dansworkshop med de svenska kpopfansen. Beatburger har bland annat koreograferat och dansat för stora namn som TVXQ och Super Junior. BeatBurger har tidigare haft en workshop i Sverige, något som var mycket uppskattat av de fans som deltog. Nu kommer alltså Mihawk tillbaka till Sverige för ytterligare en workshop!

Eventet tar, som nämnt tidigare, plats 27 augusti och kommer att hållas på Nalen (lokal Stacken, ingång från David Bagares gata). Det kommer att finnas två olika grupper, en för nybörjare och en fortsättningsgrupp. Nybörjargruppen kör mellan 17-19, och fortsättningsgruppen tar sedan över 19.30-21.30. Detta betyder att ni får två hela timmar att köra stenhårt och visa vad de svenska fansen går för! Det kommer att kosta 240 kr vid förköp eller 270 kr i dörren. Platserna kommer att gå åt snabbt, så tveka inte för länge!

Mer information hittar ni på eventets sida på Facebook här, där ni även kan vinna biljetter till workshopen!

Evenemanget presenteras av TK Entertainment, följ dem på Facebook!

 

English version coming soon.

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av