Younha släpper egen version av Epik Highs ”Umbrella”

2008 släppte gruppen Epik High en låt tillsammans med Younha som hette ”Umbrella” från deras album ”Pieces, Part One”. När Younha nyligen firade 10 år som artist bestämde sig Tablo från Epik High att skänka låten till Younha och låta henne göra en soloversion. Den nya versionen bjuder på Younhas vackra röst när hon går runt i ett regnigt Seoul. Det visade sig att gamla och nya fans njöt av remaken då 3 timmar efter låtsläppet lyckades Younha med en ”all-kill”, nummer 1 på alla 9 online-musiklistor i Korea!

I samband med låtsläppet utmanade även Tablo Younha på twitter. Om det regnade den dagen (2 juli) ville Tablo se ett liveuppträdande i regnet. Tyvärr så regnade det inte men Tablo påminde i alla fall Younha att ta med sig ett paraply.

Titta på Younhas soloversion av låten här och originallåten här!

Källor: 1

 

Sara Sjögren

Kulturredaktör.

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av