Show Me The Money 3 släpper trailer med Tablo och Masta Wu

Show Me The Money är ett utslagningsprogram med hip-hop artister, och som blivit väldigt populärt med tidigare deltagare som Juicy från EvoL och Miryo från Brown Eyed Girls. Programmet är redan inne på sin tredje säsong och kommer att visas på Mnet i sommar.

Den nya trailern visar höjdpunkterna i Tablos och Masta Wus karriärer samtidigt som de visar vad tittare kan se fram emot i den nya säsongen. Masta Wu och Tablo är båda rappare från YG Entertainment, och fungerar som producenter i programmet då de kommer coacha deltagarna.

Uttagningarna för deltagare började redan i mars och i år ser vi bland andra Bobby och BI (från Team B i programmet WHO IS NEXT: WIN) som två av deltagarna. Tillsammans med andra välkända rappare i underground-kretsen kommer de tävla om ett pris på 100 miljoner won.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=2Aoyf0AemLA]

Premiären är den 3 juli på Mnet. Kommer ni att titta?

Källor: 1, 2, 3

Sara Sjögren

Kulturredaktör.

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av