Tittarrekord för den nya thrillern Obsessed

Den nya thrillern Obsessed (인간중독), med Song Seunghun och Lim Jiyeon i huvudrollerna, passerade nyligen 1 miljon biotittare efter endast 11 dagar. Den 14 maj släpptes filmen och trots åldersgränsen på 18+ flockades folk för att se den, något som anses vara ovanligt.

Den senaste barnförbjudna filmen som fick över 1 miljon tittare var Friend 2, som släpptes 2013. Bland alla nya actionfilmer från Hollywood som X-Men: Days of Future Past och Godzilla verkar Obsessed stå på sig och fortsätta fånga biobesökare.

För många fans är det här en efterlängtad comeback för Song Seunghun som senast sågs i dramat When a Man Loves som sändes 2013. Detta är hans första film sedan 2012. Rookien Lim Jiyeon gör sin debut i Obsessed och hon har tidigare setts i kortfilmer och studerar just nu på Korean Arts School Department of TheaterEtt stort grattis till alla inblandade!

Källor: 1, 2

Sara Sjögren

Kulturredaktör.

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av