Blogga hos Hallyu.se

Vi söker nu dig som vill dela med dig av ditt liv i Korea med våra läsare här i Skandinavien. Vi ställer inga krav på hur ofta, vad du ska skriva om eller hur länge du måste ha bott i Korea, utan bara att du kommer befinna dig i Korea minst 6 månader framåt.

Du kommer få en egen subdomän som du kan göra vad du vill med, ett urval av snygga fräscha teman att välja mellan och teknisk hjälp utan någon som helst kostnad eller annonser som tynger ned din hemsida. Vi använder oss av wordpress, vilket gör att du genom en app enkelt kan blogga från telefonen om du vill. Har du redan en blogg så kan vi hjälpa dig att få över dina tidigare inlägg till ditt nya hem på Hallyu.se. Vi kommer självklart även att puffa för din blogg på vår hemsida och i våra sociala medier.

Är du intresserad? Fyll då i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Elin Törnqvist

Chefredaktör

Elin Törnqvist är Tidskriften Hallyus chefredaktör och en av grundarna.

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av