Ny film: Hundred Years’ War

Nu har information om en ny film släppts. Filmen, som har fått namnet ”Hundred Years’ War”, kommer att spegla tiden efter att Korea har blivit självständigt från Japan 1945 och vi får följa två mäns tragiska berättelse.

Efter självständigheten har Korea problem med att få ihop ledare för landet. Folket har även problem med hur de ska bestraffa de Koreaner som svek sina egna genom att stödja Japanerna och tjänade rikligt på det.

Problemet är att de flesta som stötte Japan är de som hade hög utbildning och erfarenhet inom ledarskap och regering. Att straffa dem kan bli farligt för landet eftersom de behövs som ledare. Därför slipper många sitt straff och får istället en plats i regeringen, även om folket blir besvikna över att de aldrig får betala för deras handlingar.

Producenten är Min Kyu-dong som bl.a. har gjort filmer som ”All About My Wife” och ”Antique Bakery”. Det kanske inte är den producenten som man först tänker på när man hör vad filmen ska handla om, men det ska bli intressant att se hur filmen ser ut i slutändan.

Rollistan har inte släppts än men det ryktas att Yoo Ah-in skall ta på sig en roll i filmen. Detta skulle i så fall bli Yoo Ah-ins tredje roll på kort tid då han redan har roller i filmen ”Veteran” och dramat ”Secret Love Affair”.

Källa: 1

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av