Block B får egen TV-show

Block B återvänder i början av april med en helt egen TV-show vid namn “Block B’s 5 Minutes before Chaos“. Serien går ut på att gruppen ska genomföra ett antal olika uppdrag samtidigt som de filmas med gömda kameror. Bland annat så kommer serien inkludera de olika medlemmarnas skicklighet när det kommer till dating. Utöver detta så kommer gruppen även att filmas medan de tittar på sin show, vilket kommer att sändas online samtidigt som deras TV-show sänds. Fansen kommer under den tiden kunna interagera med medlemmarna på olika sätt via sociala medier.

Första avsnittet sänds den 10:e April, men fram tills dess får ni hålla er till tåls med teaserns nedan.

Elin Törnqvist

Chefredaktör

Elin Törnqvist är Tidskriften Hallyus chefredaktör och en av grundarna.

1 Comment

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av