Årets bästa låt

Årets… är en serie där vi i ett inlägg per dag fram till nyår kommer att lista några av våra personliga favoriter bland dramor, låtar, mest minnesvärda ögonblick och så vidare. Lista gärna era egna favoriter nere i kommentarerna.

Malin
2013 har varit ett väldigt bra år med många fantastiska låtar, men min absoluta favorit detta år är B.A.Ps Rain Sound. En härlig låt med skönt gung och snygg musikvideo!

Elin
Man skulle kunna tro att mitt val av bästa låt skulle vara någon JYJ eller TVXQ låt men faktum att så inte är fallet. Istället är det en låt från en grupp jag i stort sett inte lyssnar på alls: MR.MR. Låten är Do you feel me och den har gått varm sedan jag först upptäckte den. Det är något med den som verkligen fastnade hos mig och den är så underskattad.

Nina
Ett år fyllt med väldigt bra låtar. Svårt val, mycket svårt.. (..Why So Serious? – Shinee, Going Crazy – Lee Hyori, Whats going on? – B1A4, Kill Bill – Brown Eyed Girls, Wolf – EXO, No more dream – BTS, Everybody – Shinee, Female President – Girl’s Day, Voodooo doll – VIXX, Miracles in December – EXO, Light it up – G-dragon, Tablo,DOK2, Only U – VIXX, Jeon Won Diary – Tara N4, Badest Female – CL, Incredible – Junsu, Black Suit- Rphabet San E, Niliria – G-dragon Missy E, Bad Girls – Lee Hyori..) haha.. vad ska man ta? Men jag tror att Girl’s Day – Female President, passar mitt år 2013 lite mer extra än de andra. 😉

Susanna
Svårt att välja, ja visst, men när allt kommer omkring måste jag ändå välja den låt jag återkommer till gång på gång, och som känns lika intressant och ny även efter den hundrade lyssningen. Fullt ös och snyggt och smart uppbyggd!

Rebecca
Det har släppts en massa guldkorn i år. Äntligen var San E tillbaka och jag älskar alla hans låtar och jag kan inte hjälpa att tycka om AAs Midnight Bootycall, eh ursäkta Midnight Taxi heter den… Men hur jag än vrider och vänder på det så hamnar TOPs Doom dada längst upp på listan. Både låten och videon är guld, och detta är den enda låten i år jag har suttit och räknat ner för releasen. Vill ni se en vuxen kvinna fangirla så är det bara att sätta igång Doom Dada på storbildskärm när jag är i rummet.

Emelie
I år har det släppts väldigt många fina  låtar som jag har väldigt svårt att välja i mellan. För mig stod det mellan något med VIXX, EXO, G-Dragon, Jaejoong eller Junsu, som släppt en hel del hits i år. Det finns en låt som många fått höra tills öronen blöder och som jag tror är en favoritlåt för många kpop fans i år, så det får aktiskt bli min med! EXO – Growl är en riktig storhit i mina öron.

Elin Törnqvist

Chefredaktör

Elin Törnqvist är Tidskriften Hallyus chefredaktör och en av grundarna.

2 Comments
 1. Spoiler är sjukt bra och en av mina favoriter med! Några andra låtar som jag gillar är:

  Be the light & Very Good – Block B
  Because I love you, Can’t even breath och Inside of me – U-Kiss
  Countryside life – T-ara n4
  Voodoo doll – VIXX
  Bar Bar Bar – Crayon Pop

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av