Trailer till T.O.P’s kommande film 동창생 (The Commitment)

Det är inte många veckor kvar tills T.O.P’s nya film 동창생 (The Commitment) går upp på biodukarna i Korea. Filmen berättar historien om Myung-hoon (T.O.P) och hans kamp att beskydda sin syster. Efter att deras far misslyckats under ett underrättelseuppdrag placeras de två syskonen i ett arbetsläger. Myung-hoon anmäler sig frivilligt för att bli spion för att säkra en bättre tillvaro för sin syster.

Han infiltrerar Sydkorea under täckmanteln som nordkoreansk avhoppare och möter på sin nya skola slutligen den mobbade Hye-in. Samtidigt som de två blir vänner så börjar den sydkoreanska underrättelsetjänsten komma honom på spåren samtidigt som de som rekryterade honom börjar ha tvivel på hans lojalitet till sitt uppdrag.

Filmen har premiär i november och inför det så har man nu släppt den första riktiga trailern.

Elin Törnqvist

Chefredaktör

Elin Törnqvist är Tidskriften Hallyus chefredaktör och en av grundarna.

1 Comment

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av