TVXQ säljer slut på sin kommande koncert på 3 minuter

TVXQ kommer ha en koncert i Seoul Olympic Park Gymnastics Stadium den November 17th and 18th och biljetterna släpptes i går, men om du vill gå så kommer du inte hitta några biljetter för det tog knappt 3 minuter så var de alla sålda och koncerterna officellt slutsålda! Så vill du se en koncert med TVXQ de närmaste tiden så får du istället bege dig till Kina eller Thailand dit de fortsätter efter Korea. De två koncerterna är även TVXQ första solokoncerter sedan Jaejoong, Yoochun och Junsu lämnade gruppen 2010.

Med tanke på den enorma framgången med deras Japan turné tidigare i år, där de sålde slut 26 koncerter i 11 städer på bara 4 månader och dessutom sålde slut Tokyo Dome tre dagar i rad, så är jag knappast orolig över att det skulle gå dåligt med att sälja biljetter till denna turné och håller tummarna för att de ska komma till Europa (och är knappast ensam)! Att kunna se Catch Me, KYHD, Maximum och de andra låtarna med egna ögon…. Iiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!! 😉 Och att kunna se Yunho på nära(?) håll istället för att behova nöja mig med att se honom via datorn…. Ååååååhhhh!!!

Elin Törnqvist

Chefredaktör

Elin Törnqvist är Tidskriften Hallyus chefredaktör och en av grundarna.

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av