The return of the lost sons: Epik High

Epik High var i början av sin karriär relativt okända då hip hop vid den tiden (2003) inte var särskilt populärt, men växte under åren till att bli en av de största hip hop artisterna i Korea. 2009 och 2010 kom och Tukutz och Mithra påbörjade sin militärtjänst medan koreansk-kanadensaren Tablo fortsatte sin karriär innan han 2011 lämnade gruppens skivbolag efter visst missnöje för att sköta sin promotions själv innan han skrev på för en av de stora tre: YG Entertainment. Både Mithra och DJ Tukutz gjorde det samma 2012 och efter 3 års frånvaro så släpper de äntligen ett nytt album  i år, men först så har de släppt singeln It’s Cold och man kan verkligen höra att det är Epik High 🙂 Det välbekanta Epik High soundet är där, men i fräsch tappning tillsammans med soloisten Lee Hi 🙂

 

Elin Törnqvist

Chefredaktör

Elin Törnqvist är Tidskriften Hallyus chefredaktör och en av grundarna.

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av