Gratiskoncert för 70 000 personer? ja tack!

Tidigare idag så hade PSY en gratis koncert på Seoul Plaza, vilket är torget framför Seouls stadshus, och tydligen så samlades det över 70 000 personer där för att lyssna. Om det är något som koreanerna gör bra så är det att släppa loss till musik. När de gör det, så gör de det ordentligt med passion, skrik och sjunger med till tusen! Vi här i sverige är så timida och gråa… Jag menar, kolla in detta, hur underbart är det inte?!!!!

Eller det här, för något vecka sedan på ett universitet:

Elin Törnqvist

Chefredaktör

Elin Törnqvist är Tidskriften Hallyus chefredaktör och en av grundarna.

No Comments Yet

Kommentera

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Elin Törnqvist

Tipsa oss: [email protected]

Organisationsnummer: 802490-6987

ISSN: 2001-936X

© Tidskriften Hallyu
Tidskriften Hallyu sponsras av